Ved at klikke på “Accept alle cookies”, accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

Offshore vind i Taiwan - samarbejder

I løbet af juli havde vi hos WSCO fornøjelsen af at besøge vores taiwanske samarbejdspartner, som er et toprangeret Taipei-baseret advokatfirma med speciale i offshore energi, shipping, transportret, entreprise, forsikring og taiwanske retsforhold.

WSCO’s taiwanske samarbejdspartner berettede bl.a. om stor aktivitet i den taiwanske offshore vindenergi-sektor, hvor særligt danske virksomheders ekspertise er eftertragtet. Foruden Ørsted, som har været særdeles aktiv i den taiwanske offshore vind-industri i over et årti, er CIP og en række danske service- og rådgivningsvirksomheder, herunder Semco Maritime, aktive og tydeligvis efterspurgte og anerkendte i Taiwan. Det samme gælder inden for de relaterede maritime brancher.

WSCO’s taiwanske samarbejdspartner ser en stor investeringslyst fra statslige investorer såvel som nationale og internationale private investorer.

WSCO kan i samarbejde med sin taiwanske samarbejdspartner tilbyde specialiseret rådgivning om taiwanske retsforhold med særligt fokus på danske virksomheders muligheder, udfordringer og behov.

WSCO har internationale samarbejder med en række specialiserede advokatkontorer og rådgivere, som beskæftiger sig indenfor kontorets forretningsområder på udvalgte lokationer og indenfor udvalgte jurisdiktioner.

I september tager hele kontoret til London, hvor vi besøger en lang række af vores britiske og internationale samarbejdspartnere.

Vi ser frem til et begivenhedsrigt efterår.

Læs hele artiklen/dokumentet her
Text Link
This is some text inside of a div block.