Ved at klikke på “Accept alle cookies”, accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

Ledige stillinger

No items found.

Karriere

WSCO er en advokatvirksomhed i vækst og er til enhver tid interesseret i at modtage henvendelser fra interesserede advokater, advokatfuldmægtige, jurastuderende og andre jurister.

Baseret på vores værdier om juridisk kvalitet, respekt for tradition og vægt på innovation arbejder vi inden for en række sektorer, der er vore specialer. Det er en fordel hvis du har erfaring eller interesse for disse sektorer.

Som advokat i  WSCO vil du ofte tage en ledende rolle i de projekter, hvor du indgår, så evnen til at lytte til og samarbejde med mange forskellige faggrupper og typer af klienter er en nødvendighed.

Uanset hvilket niveau du indplaceres på i vor organisation kan vi tilbyde meget attraktive vilkår, hvor du med store frihedsgrader får mulighed for at styrke dine specialer, samtidig med at du kan indgå i faglige og kommercielle teams.

Hvis du er interesseret i at vide mere om WSCO og drøfte mulighederne, kontakt da venligst en af vore Partnere.