Ved at klikke på “Accept alle cookies”, accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

Speditør- fragtfører og stevedoreransvarsforsikring

Advokat (H), Partner
+45 60 15 58 60
Et stort antal containere fotograferet fra fugleperspektiv.Containerskib i havet fotograferet i fuglepersketiv.Vindmøllefarm på havet.Storby med containerhavn i baggrunden.Grønt kobbertårnByggeri med kraner ved havet.

Jesper Windahl har på Karnovs forlag udgivet 2. udgave af bogen Speditør- fragtfører- og stevedoreansvarsforsikring. Formålet med bogen er at give en samlet juridisk fremstilling af de almindelige betingelser for de professionsansvarsforsikringer, der i Danmark tegnes af transport- logistik og havnevirksomheder. Bogen er udvidet med et kapitel om stevedoreansvarsforsikring baseret på DHAB 2016 og DSHAB 2021. I bogen er fokus lagt på de vigtigste almindelige spørgsmål, der i praksis kan opstå om disse forsikringers dækningsomfang i forhold til det ansvar, som speditører, fragtførere og stevedorer kan ifalde ved udøvelse af spedition- vognmands- og stevedorevirksomhed. Læs mere her: https://shop.karnovgroup.dk/products/speditor-og-fragtforeransvar?_pos=1&_sid=bfa5e128f&_ss=r

Læs hele artiklen/dokumentet her
Text Link
This is some text inside of a div block.