Ved at klikke på “Accept alle cookies”, accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

Jobopslag -

Erhvervsjurist / advokatfuldmægtig

Fuld tid
Frederiksgade 17, 1265 København K

Erhvervsjurist /advokatfuldmægtig

 

Brænder du for at hjælpe virksomheder og organisationer med at gennemføre projekter og løse tvister? Ønsker du at være kendt som en rådgiver, der skaber værdi for klienterne og minimerer deres risici?

 

WSCO er et specialiseret advokatkontor i centrum af København med fokus på shipping og transport, energi og offshore, entreprise, global handel, forsikring samt rets- og voldgiftssager.

 

Vi søger nu en ny kollega til at arbejde med kontrakter, energi, udbudsret og infrastruktur, men der kan også være berøring til andre dele af erhvervsretten, herunder transportret, entreprise m.v.

 

Din baggrund er cand. jur. eller cand. merc. jur. Vi søger en kollega med en vis erfaring, dog kan du som nyuddannet også komme i betragtning, hvis du har kompetencer inden for erhvervsretten og interesse for kontrakter og udbud.

 

Du kommer til at arbejde med komplekse problemstillinger og bør hvile godt i din rolle som juridisk rådgiver og i din faglighed. Du vil arbejde tæt sammen med flere af vore klienter, hvorfor fleksibilitet, kommunikation og god dømmekraft er vigtig.

 

Vi kan tilbyde juridiske udfordringer på et højt fagligt niveau, hvor du får lejlighed til at skærpe din juridiske metode i samarbejde med erfarne advokater og fuldmægtige. Arbejdssted er vores kontor i København K, men outplacement hos en af vore klienter er også en mulighed.

 

Besidder du følgende kompetencer, så hører vi meget gerne fra dig:

 

-       Arbejder med formueretlige sager, især kontrakter og udbud, men også offentligretlige emner

-       Arbejder selvstændigt, struktureret og løsningsorienteret

-       Erfaring med hurtig og effektiv sagsbehandling

-       Gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner, på såvel engelsk som dansk

 

Vi tilbyder:

 

-       Fleksible arbejdstider

-       Udviklings- og kursusmuligheder

-       Sundhedsforsikring

-       Løbende faglig sparring med 8 erfarne kolleger

 

Ansøgningsfrist er 21. april 2023. Ansøgning sendes via e-mail til info@wsco.dk og stiles til WSCO, Frederiksgade17, 1265 København K. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bo Sandroos på telefon 40 88 54 22.

 

WSCO Advokatpartnerselskab arbejder med særligt fokus på shipping og transport, energi og offshore, entreprise, global handel, forsikring samt rets- og voldgiftssager, i Danmark og internationalt. www.wsco.dk.